Hur man spelar roulette

Roulette är ett väldigt enkelt spel. Av den anledningen så lämpar det sig väldigt väl för nybörjare. Jag ska försöka redogöra för hur man spelar.

Först och främst så kan vi gå igenom utrustningen. Om du googlar fram roulette och klickar på bilder och letar fram en bild som visar allt, dvs . själva bordet, croupiern och roulettehjulet så kan vi utgå därifrån.

Duken är platsen där man placerar sina marker. De kan placeras på ett nummer, på en färg, på jämna nummer, på udda nummer, på en zon eller på ställen som täcker flera nummer eller zoner. Man kan nästan göra lite hur som helst. Det som man ska tänka på är att man placerar sina marker innan cropiern säger ”no more bets”. Om man inte är säker på hur man placerar markerna så kan man fråga croupiern hur man gör.

När du placerar dina marker på duken så kommer den ytan, oavsett vad det är för yta, ha en koppling till en tal mellan 0-36. Det precis samma antal fack i roulettehjulet utmärkta med 0-36.

Croupiern kommer att börja snurra roulettehjulet lite innan hon annonserar att man inte längre får lägga fler bets. Strax därefter så kommer croupiern att lägga i kulan och tillslut med hjälp av våra naturlagar så kommer hjulet och kulan att stanna.

Om du har satsat på udda nummer och kulan har landat på exempelvis 17 som är ett udda nummer så har du vunnit. Blir det ett jämnt nummer så förlorar du. Hälften av alla nummer är också i en färg: svart eller rött. Fyran till exempel är svart och har du satsat på svart så vinner du så klart. Jag kan ta hundra exempel men det tjänar nog inte så mycket till. Det är inte svårare än så här. Om du vill så kan du alltid provspela roulette online med låtsaspengar. Gå till vilket casino som helst och navigera dig fram till sektionen där de har rouletten. Oftast behöver du inte starta ett konto utan det går bra att spela direkt (med låtsaspengar utan chans på riktig vinst).